NORDIC PLASTICS GROUP

Nordic Plastics Group är idag Nordens största leverantör av mekaniskt bearbetade komponenter och halvfabrikat i plast.
I vår moderna maskinpark återfinns högeffektiva maskiner för mekanisk bearbetning av plaster såsom kapar, fräsar, svarvar, maskiner och verktyg för flamning, bockning, polering, varmformning, limning och montering. Med vår mångåriga erfarenhet inom plast hjälper vi våra kunder hela vägen, från idé till färdig detalj, allt enligt de kundkrav och specifikationer som överenskommits.

Nordic Plastics Group är en komplett leverantör av halvfabrikat inom plast. Sortimentet omfattar såväl plattor, rör, stavar, profiler, folier samt olika tillbehör, som de ovanligaste och mest högteknologiska plasterna.

Nordic Plastics Group producerar och levererar idag plastkomponenter samt plasthalvfabrikat till såväl stora globala- som små- och medelstora företag verksamma inom många olika branscher och områden, fordons-, allmän-, process-, gruv- och stålindustrin, livsmedels- och medicinteknik för att nämna några. Merparten av företagets plastprodukter levereras inom den nordiska marknaden, men export sker också till andra europeiska länder samt till USA och Kina.

Mottot för Nordic Plastics Group är att vara ”Din partner inom plast”. Med ett stort engagemang inom området plast vill vi göra det enkelt och effektivt för våra kunder. Förutom bearbetade plastkomponenter och halvfabrikat erbjuder Nordic Plastics Group som generalagent även formsprutning av plastdetaljer samt maskiner och plasthalvfabrikat för vakuumformning.

Nordic Plastics Group bildades våren 2012, och är resultatet av ett samgående mellan tre plastbolag, STI Industriplast, Molybon Industriplast och Andrén & Söner. Tre plastbolag med kompetens, kunskap och anor som sträcker sig tillbaka till 30-talet. Våra producerande enheter och lager finns idag i Trelleborg och Helsingborg, säljkontor finns i anslutning till våra fabriker samt i Göteborg, Karlstad, Stockholm och Luleå.  Nordic Plastics Group ingår i industrikoncernen Söderbergföretagen som förvaltar små- och medelstora industriföretag verksamma på den nordiska marknaden.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Är du nyfiken på att se hur vi jobbar? Varmt välkommen att besöka oss! Ring eller maila så bestämmer vi en tid.

I SAMARBETE MED

Tack QLOSS!