TIBAB

TIBAB – en modern 40-åring
Yrkesstolthet, kunskap och engagemang

Här i södra Skåne är TIBAB ett företag som många har en relation till, på ett eller annat vis. Vi är ett av regionens äldsta smidesföretag och har under 40 års tid inte bara försett många med arbete – vi har också varit med i många av de projekt som främjat regionens tillväxt.

Vi har vuxit oss starka och breda under åren – nu är målet att förvalta och förädla det vi byggt upp så att vi kan vara en pålitlig partner inom industriellt smide i minst 40 år till.

Välkommen till oss!

Anders Johansson, vd Trelleborgs Industri & Byggnadsservice AB

Årets Företagare i Trelleborg 2018

Årets Företagare 2018 har visat vikten av det personliga ledarskapet, som tillsammans med dedikerade medarbetare genererar framgång för ett bolag många trelleborgare har en relation till.”

 Vi är oerhört tacksamma över den fina utmärkelsen. Särskilt då det vi är allra stoltast över – våra dedikerade medarbetare och vår förankring i kommunen – är det som uppmärksammas!

Vår produktion

Våra kunder ställer höga krav på oss, både sett till kunskap, precision, kvalitet och leveranstider. Att vi har 40 års erfarenhet och optimerade lokaler, helt anpassade efter vår verksamhet, ger oss möjlighet att nå hela vägen – varje gång. Vi är specialiserade på stora, omfattande projekt och vår produktion är uppbyggd för att hantera stora volymer. När produkterna är färdiga monterar vi dem på plats ute hos kund.

Genom att kontinuerligt modernisera vår maskinpark kan vi hålla både produktionstider och kostnader nere för våra kunder. Några av våra senaste investeringar är en automatisk skärmaskin och en toppmodern bandsåg.

Våra medarbetare

Hos oss arbetar både montörer och smeder. Vår personal har förstås all relevant utbildning, så som heta arbeten, arbete på hög höjd och lift- och truckkort. Vi ligger i framkant vad gäller vidareutbildning och vårt mål är att hela tiden röra oss framåt.

Att vår personalomsättning är oerhört låg är vi väldigt stolta över, flera som jobbar hos oss idag har varit med sedan starten och många stannar kvar långt efter pensionsåldern. Idag har vi omkring 25 anställda i åldrarna 20 till 69 år. Deras kunskap och engagemang är kärnan i TIBAB.

Våra produkter och tjänster

Stålstommar är ett flexibelt och modernt sätt att bygga som ger funktionella lokaler. Våra kunder återfinns främst inom stora bygg- och industriföretag. Under åren har vi tillverkat och monterat stålkonstruktioner för bostäder, industrilokaler, parkeringshus, idrottshallar och mycket mer. Oftast utifrån kundens ritningsunderlag. Utöver stommar, lastramper, plattformsplan och andra industriella produkter tillverkar vi också finare smideskonstruktioner så som trappor, räcken och grindar. Vi utför även service- och underhållsarbeten.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Är du nyfiken på att se hur vi jobbar? Varmt välkommen att besöka oss! Ring eller maila så bestämmer vi en tid.

I SAMARBETE MED

Tack QLOSS!